B klasse boilies

De B klasse boilies zijn samengesteld met unieke ingrediënten van hoge kwaliteit. Alle boilies in deze klasse bestaan uit een goede basismix voor stuctuur en binding. Hier is een portie insecten, krill en vismeel aan toegevoegd voor een compleet aminozuur profiel, waardoor de karper het aas snel accepteert. Ook zitten er verschillende enzymen in die er voor zorgen dat het aas makkelijker verteerd wordt. Daarbij zit er een flinke dosis vitamine en mineralen mix in, wat natuurlijk bijdraagt aan een gezonde voeding voor de karper. Maar dat is nog niet alles, dankzij de eetlust opwekkers in deze klasse zullen de karpers gaan en blijven eten van deze boilies.

Naast deze goede basis voor deze klasse, heeft iedere smaak natuurlijk zijn eigen ingredienten die de boilie uniek maken. Daarnaast is iedere boilie voorzien van een combinatie van meerdere flavours en additieven voor een volle geur en smaak. Ook zijn er in deze klasse hydrolisaten gebruikt die perfect uitlekken en de karpers aantrekken.

Chili cheese boilies

De chili cheese boilies zijn de echte toppers van Baits for all. Deze pittige en romige boilies hebben maximale attractiviteit gekregen door kaas flavour, boterzuur en chili liquid. Daarnaast bevat deze boilie verschillende melkproducten vol met goede voedingstoffen en een romige smaak.

Aardbei kokos boilies

De aardbei kokos boilie is een erg zoete boilie vol met vitamines en goede vetten. Er  zijn verschillende zaden, in combinatie met kokosvlokken gebruikt voor een grove structuur. Ook bevat deze boilie meerdere zoete ingredienten en een combinatie van maarliefst 4 flavours voor een volle aardbei kokos geur.

Appel kaneel boilies

De appel kaneel boilie is een zeer unieke boilie die je waarschijnlijk niet eerder hebt gezien. In deze boilie is een flinke dosis kaneel toegevoegd en dat zorgt voor een ware smaak explosie. Verschillende zoete ingrediënten in combinatie met 2 appel flavours, zorgen voor een overheerlijke geur en smaak.

B klasse introductie pakket

Kun jij niet kiezen tussen deze smaken, of wil jij ze allemaal uitproberen? Dan kun je korting krijgen door alle smaken in een pakket te kopen! Zo kom jij er achter welke smaak de beste resultaten geeft op jouw wateren.

Winkelwagen