C klasse boilies

In de C klasse boilies zijn minder dure ingrediënten gebruikt dan in de hogere klasse. Dit maakt de boilies goedkoper, maar niet per definitie slechter. Zo zijn er ook in deze klasse insecten, krill en vismeel gebruikt voor een compleet aminozuur profiel en snelle acceptatie door de karper. Verschillende enzymen zijn verwerkt in de basismix, waardoor iedere boilie goed verteerd kan worden. Ook zijn er verschillende eetlust opwekkers toegevoegd waardoor de karper gaat en blijft eten van het voer. Door een goede dosis vitamine en mineralen mix dragen deze boilies bij aan een goede voeding voor de karper.

Naast deze goede C klasse basismix zijn er verschillende ingrediënten toegevoegd aan iedere smaak die de boilie compleet en uniek maakt. Ook is er gebruik gemaakt van flavours die een goede geur een smaak geven aan het aas. In deze klasse zijn hydrolisaten gebruikt voor de aantrekkingskracht te maximaliseren.

Scopex boilies

Scopex is een echte klassieker onder de boilies, er zijn dan ook vele versies van gemaakt. Onze scopex boilies bevatten 2 scopex flavours in combinatie met boterzuur voor maximale attractiviteit. Daarnaast bevat het vele goede voedingstoffen waardoor deze boilie uitermate geschikt is voor kort en lang termijn.

Lever zalm boilies

Lever en zalm meel zijn van zichzelf voedingsrijke en sterk geurende producten. Door deze met elkaar te mengen creëer je een unieke geur en smaak die de karpers niet kunnen weerstaan. Naast deze melen bevat de mix nog liquids en flavours die de boilies nog aantrekkelijker maken.

Winkelwagen