D klasse boilies

Onze D klasse boilies zijn ontworpen als krachtig maar goedkoop aas. Iedere smaak in deze klasse bestaat uit een basismix die zorgt voor stuctuur en binding. Daarnaast heeft iedere smaak één sterk en voedzaam ingrediënt die maximaal is toegevoegd aan deze basismix. Dit ingrediënt zorgt voor zowel de geur, kleur, smaak en voedingswaarde van de boilie. Er zijn dan ook geen flavours of kleurstoffen gebruikt, waardoor dit aas helemaal natuurlijk is! De boilies in deze klasse zijn dan ook maar erg simpel, maar dit haalt niet weg dat ze erg effectief kunnen zijn op zowel kort als lang termijn. Door de simpele recepten in deze klasse zijn de boilies duurzamer en sneller gemaakt. Dit scheelt natuurlijk flink in prijs en dat maakt dat deze klasse perfect is voor de grote voerders onder ons!

Insecten boilies

De insecten boilies bevatten 3 verschillende insecten: zijderupsen, meelwormen en larven van de zwarte soldaatvlieg. Deze beestjes bevatten veel goede voedingstoffen en hebben een doordringende geur en smaak.

Krill boilies

Krill boilies zijn een van de meest gewilde bollen op de markt en dat is niet voor niets. De smaak, geur en voedingswaarde van dit product is erg geliefd bij de karpers. Teveel krillmeel zorgt er voor dat de boilies gaan drijven, daarom zit er 20% krillmeel en 10% pre digest vismeel in.

Pre digest vismeel boilies

Pre digest vismeel is een vismeel dat behandeld is met enzymen, hierdoor is het goed verteerbaar en voor 75% oplosbaar in water. Daarnaast bevat dit vismeel een erg hoog percentage in eiwitten.

Kippen vleesmeel boilies

Kippen vleesmeel bestaat voor ongeveer de helft uit eiwitten en wordt veel gebruikt in dierenvoeding. Het heeft een erg sterke geur en smaak die zeer gewaardeerd wordt door de karpers.

Pinda boilies

Pindameel is een goed ingredient voor in boilies te verwerken, het bevat bijna 30% eiwit en daarnaast een flinke dosis goede vetten. Hierdoor is deze boilie erg aantrekkelijk en super goed te verteren.

Trouvit boilies

Trouvit is een voer gemaakt voor het opfokken van forellen. Het bevat dan ook veel nodige voedingstoffen om een vis te laten groeien. Dit wordt vervolgens gemalen waardoor het prima te verwerken is in een boiliemix.

Vitamealo boilies

Vitamealo is een melkpoeder die wordt gebruikt bij het opfokken van kalveren. Dit romige ingrediënt bevat vele goede voedingsstoffen die een karper goed kan gebruiken. Het heeft een licht zoete, vanille achtige smaak.

Winkelwagen