Boilies kopen

Bij Baits for all kun je boilies kopen in verschillende ranges. Iedere range is verschillend in prijs, dit komt door de ingrediënten die gebruikt worden. Zo kunnen extracten, liquids of hoogwaardige melen veel geld kosten. Een goedkope boilie kan dus nooit de duurste ingrediënten bevatten, maar dit maakt het niet per definitie een slecht aas. Ook goedkopere ingrediënten kunnen een goede voedingswaarde en aantrekkingskracht hebben bij de juiste dosering.

De versheid van de ingrediënten bepaald ook een deel van de kwaliteit. Baits for all werkt daarom met kleinere voorraden en selecteert van meerdere leveranciers de beste melen. Voldoet een ingrediënt niet aan de strenge eisen, dan worden deze gedraaid in de goedkope voerboilies. Op deze manier worden er geen grondstoffen verspilt die nog lang niet rijp zijn voor de vuilnisbak. Grote bestellingen worden pas gedraaid wanneer de bestelling geplaatst word. Hierdoor kan versheid en houdbaarheid worden gegarandeerd. Ook aan duurzaamheid word dus gedacht bij het maken van dit aas.

Boilies kopen in Nederland

Pro range

De pro range is de beste kwaliteit uit het assortiment van Baits for all. In deze range zitten de duurste ingredienten die werken als een echte karper magneet. De goede voedingswaarde en verteerbaarheid in combinatie met een geweldige geur en smaak zorgen ervoor dat de karpers terug blijven komen voor dit aas. Deze range weet steeds weer de dikke vissen over te halen om te gaan eten. Wil jij dus onze beste boilies kopen, ga dan voor de pro range.

De pro range is verkrijgbaar in zakken vanaf 1kg

Premium range

Boilies met hoge kwaliteit melen, flavours en liquids. In de basismix zijn insecten, krill en vismeel verwerkt voor een goed aminozuurprofiel. Ook zit er in deze range een mix verwerkt bom vol met vitamines en mineralen. Iedere smaak bevat unieke ingrediënten met ieder een sterke eigenschap. Daarnaast heeft deze range een uitstekende hardheid. Wil jij boilies kopen met en goede instant werking maar ook voor de lange termijn, ga dan voor premium range.

De premium range is verkrijgbaar inzakken vanaf 1kg

Standaard range

In de standaard range vind je goed aas voor een betaalbare prijs. De boilies bevatten bekende flavours, maar hebben ieder een uniek recept. In de mix voor deze range zit een dosis insecten, krill en vismeel die zorgen voor een goede voedingswaarde. In combinatie met de vitamine en mineralen mix zorgt dit voor snelle acceptatie en langdurig vertrouwen. Wil jij betaalbare boilies kopen met een goede aantrekkingskracht, ga dan voor de standaard range.

De standaard range is verkrijgbaar in zakken vanaf 2.5kg

Natural range

De natural range smaken bestaan uit een basismix met een voedingsrijk ingredient die de boilie volledig vult. Er word hierbij geen gebruik gemaakt van flavours en kleurstoffen wat het aas erg natuurlijk maakt. Zeker op wateren waar veel gevist word met geflavourde boilies kan deze range een uitkomst bieden. Door de natuurlijke recepten zonder kunstmatige toevoegingen werkt deze range dressuur doorbrekend. Wil jij boilies kopen voor druk water zoals verenigingen of betaalwater, ga dan voor de natural range.

De natural range is verkrijgbaar in zakken vanaf 5kg

Alle recepten zijn zelf ontwikkeld, dit in tegenstelling tot de vele merken die private label aas verkopen van de groothandel. Hierdoor weet je dat jij vist met een uniek aas en dit heeft een positief effect op de vangsten. Ook worden al onze boilies gestoomd in plaats van gekookt, hierdoor blijven er veel meer stoffen in het aas zitten. Er word gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit voor ieder budget. Dit maakt het kiezen voor Baits for all een verstandige keuze. Het aas van Baits for all word gedraaid door een bedrijf die voldoet aan de eisen voor het maken van ons vis aas.

Winkelwagen