Boilies kopen

Boilies kopen voor karpervissen? Baits for all is een startend karper aas merk met verschillende klasses boilies. Hoe hoger de klasse, hoe duurder de ingredienten zijn die gebruikt worden. Zo bevat de A klasse vele dure melen en liquids, ingrediënten van kwaliteit kosten nu eenmaal veel geld en dit maakt de boilie dan ook duurder. Een D klasse boilie hoeft dan ook niet meteen een slechte kwaliteit boilie te zijn door de lage prijs, echter worden er minder dure ingrediënten gebruikt wat de boilie goedkoper maakt. De meeste recepten zijn nog in ontwikkeling, maar je kunt een aantal smaken al bestellen in de webshop!

Scopex [TEST BATCH]

Deze boilies hebben een goede geur door de ingrediënten die er in verwerkt zijn. Helaas komt de geur van de flavour niet goed naar boven, hierdoor zijn de boilies een stuk goedkoper maar nog steeds prima om een karper mee te vangen!

Lever en zalm [TEST BATCH]

Deze boilies hebben een goede geur door de ingrediënten die er in verwerkt zijn. Helaas komt de geur van de flavour niet goed naar boven, hierdoor zijn de boilies een stuk goedkoper maar nog steeds prima om een karper mee te vangen!

Aardbei kokos

De Aardbei kokos is een erg zoete boilie bestaande uit een goede basismix, zoete ingrediënten, verschillende zaden en kokosvlokken. Deze kokosvlokken zorgen voor vitamines en gezonde vetten. Daarbij zorgt het samen met de zaden voor een grove structuur en goede verteerbaarheid voor de karper. De aardbei kokos boilie heeft een roze kleur die goed opvalt onderwater. De boilie bevat een aardbeien flavour op alcohol basis en een lichte dosis kokos flavour op olie basis, hierdoor komen de smaakstoffen in verschillende waterlagen terecht.

Chili cheese

De chili cheese boilie heeft een goede verhouding in koolhydraten, eiwitten en vetten en is hierdoor het hele jaar te gebruiken. De boilie heeft een goede B klasse basismix die er voor zorgt dat de boilies hard zijn en een goede structuur hebben. Daarnaast zijn er verschillende zaden in combinatie met chilivlokken gebruikt voor een grove structuur. De boilie is romig en zout en krijgt zijn echte smaak door een cheese flavour met een sterk additief. Een echte top boilie die zich al meer dan bewezen heeft.

Zoete appel

De zoete appel boilie is een erg licht verteerbare boilie waardoor deze perfect te gebruiken is in de koudere periodes. De boilie heeft een B klasse basismix en is redelijk grof door verschillende zaden te verwerken zodat de smaakstoffen goed kunnen uitlekken. In deze boilie is er zo min mogelijk gebruik gemaakt ingrediënten met eiwitten en vetten en juist zoveel mogelijk koolhydraten. Om de boilie helemaal winterproof te maken is er gebruik gemaakt van een erg zoete appel flavour op alcohol basis.

Informatie over de boilies

De boilies van baits for all worden gedraaid en verpakt in een grote fabriek die voldoet aan alle eisen om dit voer te maken. Iedere boilie is voorzien van een goed uitgebalanceerde basismix die er voor zorgt dat de boilie mooi rond en hard is. Daarnaast bevat iedere boilie voldoende grove ingredienten die er voor zorgen dat de smaakstoffen beter uitlekken en het aas goed verteerbaar is. Ook heeft iedere boilie zijn eigen unieke ingredienten die de boilie voorzien van  voedingstoffen zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines, mineralen en aminozuren. De uiteindelijke smaak wordt gegeven door kruiden, liquids of flavours die de boilie compleet maken.

A klasse

De A klasse boilies van Baits for all staan voor kwaliteit op alle vlakken. Zo moet een boilie hard zijn en blijven, mooi rond van vorm zijn, een grove structuur hebben, goede voedingstoffen bevatten en natuurlijk een goede smaak en geur hebben. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de boilies uniek zijn, de standaard smaken ga je dan ook niet snel terug vinden in onze A klasse. Om de smaak van een boilie optimaal te krijgen is het belangrijk dat er een goede verhouding is tussen de ingrediënten die worden gebruikt. Om de verhoudingen goed te krijgen wordt er door ons vaak gekeken naar gerechten die wij als mensen ook eten. Aan de hand van deze recepten word er gekeken hoeveel van een bepaald ingrediënt nodig is om een bepaalde smaak te bereiken. Al onze A klasse producten worden eerst uitgebreid getest door onze teamleden voordat deze uitgebracht worden voor de klant. Onze teamleden zijn van verschillende leeftijden, vissen allemaal op een andere manier en watertype. Hierdoor kunnen onze producten getest worden en aan hand van scoreformulieren kunnen de recepten verbeterd worden tot een echte A klasse.

B klasse

De B klasse boilies zijn ook van goede kwaliteit, ze bestaan uit een basismix van verschillende melen die er voor zorgen dat de boilies een goede binding krijgen. Ze hebben een grove structuur door verschillende zaden en kunnen hierdoor beter verteerd worden. Ook zitten er in iedere boilie unieke ingrediënten die de voedingswaarde van de boilie verbeteren. Als kers op de taart krijgt iedere boilie smaak door een goede flavour die bij de ingrediënten past. De B klasse boilies zijn niet uitgebreid getest en daardoor iets goedkoper dan de A klasse maar dit haalt niet weg dat dit een prima boilie is om mee te vissen. De boilies worden al een tijdje door mijzelf en de teamleden gebruikt en daardoor heb ik echt  vertrouwen gekregen in deze unieke smaken. Iedere boilie heeft zich voor mij al bewezen door meerdere mooie karpers te verleiden. De prijs kwaliteit verhouding van deze boilies zijn goed en daardoor kan je met vertrouwen naar de waterkant. Ook alle B klasse boilies onderscheiden zich van de rest door hun unieke samenstelling en dit verschil zal al snel worden opgemerkt.

C klasse

De C klasse boilies zijn voornamelijk bedoeld voor voersessies, maar kunnen ook nog prima als haakaas gebruikt worden. Want ook onze C klasse blijft gewoon voor een langere tijd hard onderwater en daarom gebruik ik deze boilies maar al te graag. Deze boilies zijn geschikt voor mensen met een lager budget en daarom zijn ze ook prima in te zetten voor een langere voersessie. Dat deze boilies als C klasse worden bestempeld betekend niet zo zeer dat dit ook meteen slechte boilies zijn, echter zijn er minder dure ingrediënten gebruikt wat de verkoopprijs prijs erg verlaagt. Hierdoor kun je met een vertrouwd gevoel gaan voeren, zonder dat dit je al te veel geld kost.

D klasse

De D klasse boilies van baits for all zijn gemaakt voor karpervissers die niet teveel geld kwijt willen voor hun aas. Voor deze lage prijzen kun je natuurlijk niet verwachten dat er liquids in worden verwerkt van 10 euro de liter en ook dure vismelen zijn hierbij uitgesloten. Wat je wel kunt verwachten zijn boilies met goedkopere ingredienten zoals bijvoorbeeld vleesmeel, witvismeel of pindameel. Ondanks de lage prijs zijn dit ook prima ingrediënten die zich al meer dan bewezen hebben.

Winkelwagen