Premium range boilies

De Premium range boilies zijn samengesteld met unieke ingrediënten van hoge kwaliteit. Alle smaken in deze range bestaan uit een goede basismix voor structuur, hardheid en binding. Hier is een portie insecten, krill en vismeel aan toegevoegd voor een compleet aminozuur profiel, waardoor de karper het aas snel accepteert. Ook zitten er verschillende enzymen in die er voor zorgen dat de boilie makkelijker verteerd wordt. Daarbij zit er een flinke dosis vitamine en mineralen mix in, wat natuurlijk bijdraagt aan een gezonde voeding voor de karper. Maar dat is nog niet alles, dankzij de eetlust opwekkers in deze range zullen de karpers gaan en blijven eten van deze boilies.

Naast een goede basis voor deze range, heeft iedere smaak natuurlijk zijn eigen ingrediënten die de boilie uniek maken. Daarnaast is iedere smaak voorzien van een combinatie van meerdere flavours en additieven voor een volle geur en smaak. Ook zijn er in deze range hydrolisaten gebruikt die perfect uitlekken en de karpers aantrekken. Deze boilies zijn dus geschikt voor instant vissen en om voor te voeren.

Chili cheese boilies

De chili cheese boilies zijn de echte toppers van Baits for all. Deze pittige en romige boilies hebben maximale attractiviteit gekregen door kaas flavour, boterzuur en chili liquid. Daarnaast bevat deze boilie verschillende melkproducten vol met goede voedingstoffen en een romige smaak.

Aardbei kokos boilies

De aardbei kokos boilie is een erg zoete boilie vol met vitamines en goede vetten. Er  zijn verschillende zaden, in combinatie met kokosvlokken gebruikt voor een grove structuur. Ook bevat deze boilie meerdere zoete ingredienten en een combinatie van maarliefst 4 flavours voor een volle aardbei kokos geur.

Appel kaneel boilies

De appel kaneel boilie is een zeer unieke boilie die je waarschijnlijk niet eerder hebt gezien. In deze boilie is een flinke dosis kaneel toegevoegd en dat zorgt voor een ware smaak explosie. Verschillende zoete ingrediënten in combinatie met 2 appel flavours, zorgen voor een overheerlijke geur en smaak.

Premium range pakket

Kun jij niet kiezen tussen deze smaken, of wil jij ze allemaal uitproberen? Dan kun je korting krijgen door alle smaken in een pakket te kopen! Zo kom jij er achter welke smaak de beste resultaten geeft op het water waar jij graag vist.

Winkelwagen