Pop-ups

Onze pop-ups voor karper zijn drijvende balletjes die als aas gebruikt kunnen worden. Deze pop-ups hebben een sterke geur en smaak door de vele triggers die zijn toegevoegd. Mede door de opvallende kleuren kan de karper deze balletjes makkelijk vinden. Je kunt de pop-ups gebruiken als haakaas op een chod rig of ronnie rig. Maar je kunt ze ook gebruiken voor het verbeteren van je aaspresentatie, de snowman is hiervan de bekendste vorm. 

De pop-ups hebben een uitstekende drijfkracht tot wel 72 uur!

Kip kerrie pop-ups

Deze pop-ups hebben zijn smaak te danken aan een goede ananas en kokos flavour, daarnaast is er gebruik gemaakt van lever liquid in combinatie met andere vloeibare triggers. Om de drijfkracht van een pop-up te maximaliseren hebben wij geen kerrie kruiden gebruikt in de pop-ups.

Chili cheese pop-ups

De intense kaas geur is niet te missen bij deze gele pop-ups. Het heeft een unieke smaak en meerdere triggers, die de karpers overhaalt om te gaan eten.

Aardbei kokos pop-ups

De aardbei kokos pop-ups zijn super zoet van smaak door een combinatie van maar liefst 4 flavours. Daarnaast zijn er verschillende liquids aan toegevoegd voor maximale aantrekkingskracht.

Appel kaneel pop-ups

De combinatie van appel en kaneel is perfect te noemen, een unieke geur die de karpers tot leven brengt. De smaak van deze combinatie onderscheid zich van ander aas voor karper.

Scopex pop-ups

Een zoete pop-up met een krachtige scopex flavour, in combinatie met boterzuur is dit een echte karper magneet. Daarnaast zijn er verschillende vloeistoffen gebruikt voor het extra aantrekkelijk te maken.

 

Lever zalm pop-ups

Deze bruine pop-up valt door zijn kleur minder op, maar de smaak en geur compenseren dit. Deze doordringende geur, die goed verspreid in het water, laat de karpers niet langer twijfelen!

 

Pop-ups pakket - premium range smaken

Voor degene die niet kunt kiezen tussen de smaken van de premium range, hebben wij een pakket samengesteld met alle 3 de smaken. De chili cheese, aardbei kokos en appel kaneel pop-ups koop je nu in een voordeel pakket!

Pop-ups pakket - standaard range smaken

Ook bij de smaken van de standaard range krijg je korting door alle smaken in een keer te kopen. In dit pakket zitten de scopex en lever zalm pop-ups voor een voordeligere prijs.

Pop-ups introductiepakket - Alle smaken

Voor de echte pop-up liefhebbers hebben wij een pakket met alle smaken pop-ups uit het assortiment. In dit pakket zitten kip kerrie, chili cheese, aardbei kokos, appel kaneel, scopex en lever zalm pop-ups.

Informatie over de pop-ups

De pop-ups van Baits for all worden gedraaid en verpakt in een grote fabriek die voldoet aan alle eisen om dit aas te maken. Pop-ups vallen onder de categorie haakaas en daarom mogen hierin fluor kleurstoffen worden gebruikt. Met een fluor pop-up kun je een opvallende aaspresentatie maken op vele verschillende manieren. Zo kun je met enkel een pop-up vissen of kun je het gebruiken voor bijvoorbeeld een snowman presentatie. De pop-ups hebben een goede drijfkracht en blijven hun smaak en geur lang behouden. Ze worden verpakt in een stevig potje die de pop-ups luchtdicht afsluit, hierdoor blijven je pop-ups de verse geur behouden.

Winkelwagen