Liquids

Onze Liquids voor karper zijn van zeer hoge kwaliteit en bestaan uit een mix van diverse vloeibare additieven. Deze liquids zitten dus vol met aminozuren, vitamines, mineralen en enzymen. Een karper heeft een erg goed reuk- en smaakvermogen en kan al snel ondervinden of iets voedzaam is. Omdat de vloeistoffen die wij gebruiken goed oplosbaar zijn in het water, is het geen kunst voor de karper om deze te vinden. Ook zitten er dus verschillende eetlust opwekkers in verwerkt, deze triggeren de karper om te gaan en blijven eten van je voer. Deze vloeistoffen zijn dus een echte booster voor je boilies, pop-ups, groundbaits of partikels.

Chili cheese liquid

De chili cheese liquid bestaat uit een combinatie van sterke vloeistoffen die de karpers echt weet te triggeren. Deze pittige kaas smaak zorgt voor complete vreetpartijen in het water!

Aardbei kokos liquid

De aardbei kokos liquid is mega zoet en verspreidt zich goed onderwater. Met deze vloeistof maak je van ieder aas een snoepje voor de karper!

Appel kaneel liquid

De appel kaneel liquid is een zoete liquid met een flinke kruidige geur er door. Deze unieke combinatie maakt een karper magneet van jouw voer!

Scopex liquid

De scopex liquid is net als de boilie een echte klassieker in de karperwereld. Dit komt door de hoge attractiviteit van de flavour die al decennia lang karpers op de mat laat komen.

Lever zalm liquid

De lever zalm liquid zit vol met aminozuren en vitamines waar de karper gek op is. Na het opmerken van deze geur en smaak zal het niet lang duren voordat de karpers gaan azen.

Winkelwagen