Standaard range boilies

In de standaard range boilies vind je goed aas voor een mooie prijs. In de basismix van deze range zijn insecten, krill en vismeel gebruikt voor een compleet aminozuur profiel en snelle acceptatie door de karper. Verschillende enzymen zijn verwerkt in deze mix, waardoor iedere boilie goed verteerd kan worden. Ook zijn er eetlust opwekkers toegevoegd, waardoor de karper gaat en blijft eten van het voer. Door een goede dosis vitamine en mineralen mix dragen deze boilies bij aan een goede voeding voor de karper.

Naast deze voedzame basismix zijn er verschillende ingrediënten toegevoegd aan iedere smaak, Deze maken de boilie compleet en uniek. Ook is er gebruik gemaakt van flavours die een goede geur en smaak geven aan het aas. In deze klasse zijn hydrolisaten gebruikt om de aantrekkingskracht te maximaliseren.

De boilies in deze range zijn verkrijgbaar in zakken vanaf 2.5kg

Scopex boilies

Scopex is een echte klassieker onder de boilies, er zijn dan ook vele versies van gemaakt. Onze scopex boilies bevatten 2 scopex flavours in combinatie met boterzuur voor maximale attractiviteit. Daarnaast bevat het vele goede voedingstoffen waardoor deze boilie uitermate geschikt is voor kort en lang termijn.

Lever zalm boilies

Lever en zalm meel zijn van zichzelf voedingsrijke en sterk geurende producten. Door deze met elkaar te mengen creëer je een unieke geur en smaak die de karpers niet kunnen weerstaan. Naast deze melen bevat de mix nog liquids en flavours die de boilies nog aantrekkelijker maken.

Winkelwagen