Deeg

Ons deeg voor karpervissen is te vergelijken met het deeg in de boilies. Iedere smaak heeft een basismix, met daar verschillende ingredienten aan toegevoegd. Ook zitten er liquids en flavours in die de aantrekkingskracht maximaliseert. Door het deeg niet te stomen of te koken, blijft het deeg zacht en kun je het zelf naar vorm kneden. Dit is natuurlijk super handig voor het vissen met een pen dobber! Daarnaast kun je het deeg gebruiken voor het aantrekkelijker maken van je haakaas. Doordat het deeg zacht is kun je er een dunne laag van om je aas heen kneden. Daarnaast heeft dit deeg nog een handige eigenschap, namelijk dat het langzaam oplost in water. Hierdoor geeft het in korte tijd al zijn attractieve waardes af en dit trekt de karpers zeker aan!

Chili cheese deeg

Het deeg van de chili cheese is samengesteld met verschillende melkproducten voor een goede voedingswaarde. het bevat chilivlokken en chili liquid om het deeg pittig en kruidig te maken. Daarnaast is er gebruik gemaakt van goede kaas flavours in combinatie met boterzuur voor een intense geur.

Aardbei kokos deeg

Aardbei kokos deeg heeft een heerlijk zoete geur en smaak. Dit komt door verschillende zoete melen in combinatie met 4 verschillende flavours, dit maakt het deeg erg attractief. Ook zijn er verschillende ingredienten gebruikt voor een hogere voedingswaarde en vitamines.

Appel kaneel deeg

Het appel kaneel deeg heeft een zoete maar zeer kruidige smaak. Dit door echte kaneel te gebruiken in combinatie met een zoete appel flavour. Daarnaast zijn er verschillende zoete inredienten gebruikt op de smaak compleet te maken. Ook bevat dit deeg aminozuren en triggers die de karpers aanzetten tot azen.

Scopex deeg

Scopex deeg bevat melkproducten voor een romige smaak en goede voedingsstoffen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van scopex flavour in combinatie met boterzuur voor een sterke aantrekkingskracht. Deze smaak is al decennia lang een veel besproken onderwerp onder de karpervissers.

Lever zalm deeg

Lever zalm deeg bevat veel aminozuren en vitamines door gebruik te maken van hoogwaardige melen. Het heeft een geur die je meteen doet denken aan dierenvoeding. In combinatie met verschillende triggers zorgt dit er voor dat de karpers het deeg makkelijk kunnen vinden en accepteren.

Winkelwagen