Voor brons members

De volgende bestelling met producten voor members wordt verzonden op:

Het lijkt er op dat je nog geen producten krijgt opgestuurd, upgrade je membership naar goud of hoger en bespaar op je aankopen

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Korting voor brons members

Community

Als member van Baits for all ben jij onderdeel van de besloten community. Hier kun je als members met elkaar praten over onderwerpen zonder dat niet leden dit kunnen lezen. Zo kun je praten over je favoriete producten, maar ook over technieken of viswateren. Ook kun je hier natuurlijk nieuwe vrienden maken om samen mee te vissen. Ga op een respectvolle manier met elkaar om en help elkaar waar het nodig is, zo werken we samen naar betere vangsten.

Affiliate programma

Bij Baits for all geven wij de mogelijkheid om geld te verdienen met het promoten van onze boilies. Het werkt heel simpel, je kunt een affiliate account aanmaken en meteen beginnen! Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je eigen links naar onze producten maken die doormiddel van cookies registreren hoe vaak er op geklikt wordt en wie er voor welk bedrag iets besteld. Voor iedere verkoop krijg je commissie in procenten op het aankoopbedrag. Op 1kg boilies zit natuurlijk een stuk grotere winstmarge dan op 50kg boilies. Om je toch voor iedere verkoop een eerlijk deel te geven zijn de gewichtsklassen opgedeeld in ieder hun eigen commissie groep. Je kunt in je account zelf checken hoeveel kliks en verkopen je gerealiseerd hebt met je links.

Winkelwagen